Marar cu sare pt iarna

de mihaelaM in Conserve, 8 Iun 2011 | 14563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • marar
  • sare
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Marar cu sare pt iarna:

Mararul il adunam de pe crengute,apoi il spalam bine si il lasam sa se scurga bine.

Dupa ce mararul s-a scurs bine punem la borcane,punem un rand de marar ,apoi sare si iar un rand marar si sare pana umplem borcanul.

Lasam asa pana a doua zi ca se lasa,apoi competam cu marar si sare.Punem capacul si pastram borcanele la rece.

Iarna cand il folosim il scoatem si il tinem cam 1 in apa ,abia apoi il putem taia si folosi la mancare. Bafta!!!

TIPS-URI

1

daca nu-l tineti in sare o ora sa nu mai puneti sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Marar cu sare pt iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionela2682 1

26.06.2011, 11:43

Ce gospodina adevarat!!!!!!!

mihaelaM 1

07.07.2011, 13:12

multumesc Ionela

Mitinita 1

13.08.2011, 17:14

la rece la frigider sau la camara?

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati la soare